Welkom op
mijn blog

Als bemiddelaar ontmoet ik elke dag heel wat verschillende mensen. Ieder met zijn of haar eigen verhaal, rugzak, opvoeding, zorgen en problemen.

Ik werk oplossingsgericht. Dit betekent niet dat het probleem geen aandacht krijgt, maar we focussen op hoe we het anders zouden willen.
scroll down
Katleen Lefever - Bemiddelingskantoor

Oplossingen die voor jou het beste aanvoelen

We bekijken de mogelijkheden die iedereen in zich heeft, maar er door de omstandigheden niet bewust van (kan) zijn. Samen gaan we op zoek naar de kracht om sterker de toekomst tegemoet te treden. Ik probeer mijn positieve energie te delen met mensen die dit nodig hebben. Samen met mijn cliënten op zoek gaan naar de oplossing die voor hen het beste aanvoelt: dat geeft mij erg veel voldoening.

Hier vind je interessante inzichten en praktische tips

Dankzij mijn jarenlange ervaring als jeugdadvocaat en advocaat in de familiale sfeer en mijn ervaring als bemiddelaar en coach ben ik reeds zeer veel uiteenlopende situaties tegengekomen.

Op deze blogpagina heb ik mijn kennis gebundeld in verschillende blogartikels. Zo hoop ik duidelijkheid te scheppen rond verschillende thema’s. Hopelijk bieden mijn artikels een houvast voor je, of helpen ze jou om te beslissen wat de volgende stap is die het best aansluit bij jouw noden.

Zit je na het lezen van mijn blogs nog met vragen? Neem gerust persoonlijk contact met me op, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Een online gesprek is ook steeds mogelijk.

Heeft u vragen of wenst u vrijblijvende informatie, aarzel dan zeker niet om contact met mij op te nemen.
Contacteer mij vrijblijvend
Boek een afspraak