Katleen Lefever,
praktijkgebieden

Jullie relatie staat onder druk of loopt niet meer zoals gewenst, er zijn frustraties die moeilijk bespreekbaar zijn.
scroll down
Katleen Lefever - Bemiddelingskantoor

Relatiebemiddeling

Jullie relatie loopt niet meer zoals je wil… er zijn ergernissen, frustraties die onderling moeilijk bespreekbaar zijn.

Een van de moeilijkste zaken in een relatie is op een juiste en doeltreffende manier te communiceren over wat ons bezig  houdt (zonder de ander met de vinger te wijzen) en tegelijkertijd open te staan voor de mening van en de gevoelens van onze partner.
Als je er samen niet meer uit komt, kan bemiddeling een uitkomst bieden. In tegenstelling tot wat je zou kunnen denken, heeft relatiebemiddeling helemaal niets te maken met therapie. 

In een relatiebemiddeling blijft mijn rol als bemiddelaar beperkt tot die van een onbevooroordeelde en neutrale derde, die jullie helpt om het dialoog opnieuw op gang te brengen, zonder mee te gaan op de inhoud.

Ik stimuleer jullie om een duidelijk beeld te schetsen van hoe jullie relatie precies in elkaar zit en wat jullie verwachtingen en behoeftes zijn die ingevuld moeten worden om met elkaar verder te kunnen.

Door de bemiddeling wordt duidelijk waar jullie staan met jullie relatie en hoe het verder moet. Het voordeel van deze manier van werken is dat jullie het proces volledig zelf in handen hebben.  Zo krijgen jullie zuivere en waardevolle inzichten om mee te werken.

Mocht uit de sessies blijken dat jullie relatie geen toekomst meer heeft, kunnen jullie mogelijks overgaan tot echtscheiding – of ouderschapsbemiddeling.
Heeft u vragen of wenst u vrijblijvende informatie, aarzel dan zeker niet om contact met mij op te nemen.
Contacteer mij vrijblijvend
Boek een afspraak